За нас

Студ не съществува, има само липса на топлина…Постулат от термодинамиката

„Профекта Клима“ – Интегрирани интелигентни модулни системи за отопление, вентилация и климатизация на жилища, обществени сгради и търговски обекти

Да се върнем малко по назад - в самото начало

През 1991 година е създадена фирма „Неджин“ като семейна компания в областта на ОВК (отопление вентилация и климатизация).

Днес, повече от 30 години по-късно, „Неджин Груп“ е група от фирми, които работят в сферите на ОВК инсталациите; водно електрическите централи; производството на метални изделия; управлението на проекти и инженеринга; доставката и монтажът на професионално кухненско оборудване. Повече информация за групата може да намерите ТУК

През 2021 година решихме да създадем и бранда – „Профекта Клима“ като в него отделихме бизнеса ни в сферата на отоплението, вентилацията и климатизацията предназначен за крайни потребители.  

През годините осъзнахме, че работата с крайни клиенти има своята специфика и отдавна развиваме тази концепция, като през 2021 година назря моментът да я отделим и развием самостоятелно. Това ни позволява да се фокусираме по-добре върху нуждите и желанията на крайния потребител, да повишим качеството на предлаганите услуги и да оптимизираме разходите си, така че да можем да предложим изключително конкурентни решения.

Профектабг ЕООД е една от фирмите от групата.

Чрез нея през 2018 година създадохме търговската марка „Профекта Кичън“, която специализира в доставката и монтажа на професионално кухненско оборудване. Повече за нея може да намерите ТУК.

Нашите предимства

Едно от най-големите ни предимства е възможността да се възползваме от над 30 години опит, натрупан със стотици изпълнени обекти, всички човешки  и материални ресурси, както и на техническия и бизнес ноу-хау на „Неджин Груп“.

В същото време „Неджин Груп“ продължава да работи в областта на ОВК като изпълнител на големи обекти по обществени и частни поръчки.

През 2022 година заработи и новия ни сайт – www.profektaclima.com, който е насочен изцяло към крайните потребители.

На него ще можете да намерите специфични продукти и решения за нуждите на:

1

Апартаменти и еднофамилни къщи

2

Многофамилни жилища

3

Търговски и административни обекти

4

Хотели, Хосписи, Болници

5

Подземни гаражи

За разработените от нас интегрирани интелигентни модулни системи и техните възможности и предимства може да прочетете ТУК.
На нашия сайт може да намерите подробна информация за предлаганите от нас продукти:

Термопомпи
Рекуператори
VRF системи
Хибридни системи
Подово отопление

Вентилаторни конвектори
Климатици
Радиатори
Бойлери
Соларни системи

Автоматика
PV захранване и батерии
Филтриращи камери с електростатични филтри
Хладилни камери
Вентилация на подземни паркинги и гаражи

За хладилната техника, която предлагаме Профекта Клима разчита ексклузивно на Италианския производител – MAXA. Защо, както и повече за него може да намерите ТУК.

Освен с основните агрегати и системи описани по-горе, ние разполагаме със собствен завод, склад и сервизна база. Това е едно от нещата, които ни отличава от останалите фирми на пазара ни и ни позволява да сме до голяма степен независими, гъвкави и изключително конкурентни в решенията, които предлагаме.

Част от елементите, които произвеждаме сами са следните:

check mark Консултиране и офериране

check mark Проектиране и инженеринг

check mark Изграждане на проекти и нови инсталации „до ключ“

check mark Реинженеринг и ретрофит на съществуващи инсталации

check mark Мониторинг и обслужване на изградени системи

check mark Сервиз