Често задавани въпроси

Какви продукти предлагате ?

predimstva 2Профекта Клима има едно основно преимущество пред своите конкуренти – работи с основни агрегати от един производител, MAXA, който произвежда пълна гама продукти за оборудването на всеки един обект – Термопомпи; Климатици; Бойлери; Конвектори; Рекуператори; VRF системи; Автоматика и управление – всички основни агрегати, които са двигателя на всяка система за отопление, вентилация и климатизация.

Виж повече
Какъв опит имате ?

predimstva 33

Повече от 30 години опит са ни дали възможност да тестваме и работим с множество производители. И повярвайте, има причина да се спрем на този!

Нашите специалисти са перфектно обучени във всеки един продукт. Познаваме добре всяка една машина агрегат. Знаем как работят. Знаем как да ги монтираме и настроим. Знаем техните преимущества и кой агрегат е най-подходящия за Вас. Знаем и как да ги ремонтираме.

И най-хубавото – повечето неща ги имаме на склад!

Научи повече
Какъв клас оборудване предлагате ?

Замисляли ли сте се защо един уред е по-скъп от „уж сходен“ друг такъв? Какво влиза в цената на дадена техника:

  • На първо място това са разходите за отделните компоненти, които изграждат даден агрегат – помпи; компресори; лагери; топлообменници; електроника и много други – при тях качеството на вложените компоненти може да варира в много широки граници. Тук са най-големите спестявания от масата производители – тези чаркове са „вътре“ в машината и потребителя не ги вижда, а и често не подозира за тях докато не се развалят.
  • Разходи за производство – освен разходите за компоненти във всеки един продукт, има заложени разходи за труд по неговото сглобяване или изработване. Правилно организираните процеси в едно производство могат да потопят или изстрелят една компания на върха.
  • Марката и името – всеки производител иска да капитализира от реклами и години маркетингови усилия. А и те не са евтини. Някой трябва да плати цената и това е крайният потребител!
  • Логистиката – В днешния объркан свят това перо е с все по-голяма тежест. 80 до 90% от потребителската техника се произвежда в Азия. Замислете се за какво искате да платите повече – за качествени компоненти или за транспорт?
Научи повече